Stijn Vogels 
Voorzitter, Functionaris partners en externe betrekkingen

Hi! Ik ben Stijn, 21 jaar oud en derdejaars student Commerciële Economie. Dit jaar fungeer ik niet alleen als voorzitter, maar ook als Functionaris partners en externe betrekkingen. Ik ben een echte netwerker en vind het daarom ook geweldig om met sponsoren en externe groepen bezig te zijn. Tegelijkertijd bevalt een leidersrol mij ook altijd goed, vandaar ook mijn keuze voor het voorzitterschap. Ik ben een hele sociale en extrinsieke jongen. Ik ben daarom ook wel eens met regelmaat te vinden in de kroeg, op feestjes en ben ik zelf ook helemaal weg van carnaval. Tot slot vind ik de studievereniging een heel goed middel om alvast wat mooie contacten te leggen voor later, voor beide je netwerk en vrienden. Maak daar dan ook vooral gebruik van 😉

Yaron Kantorowitz
Functionaris Externe partijen en Activiteitencommissie

Hey! Mijn naam is Yaron en ik ben een tweedejaars student op de opleiding International business. Gedurende dit bestuursjaar is mijn functie, Sponsoring, introweek, en activiteitencommissie. De reden waarom ik deel uitmaak van het bestuur van S.V. Communis is omdat ik mijn creativiteit hier kwijt kan en omdat ik hou van het organiseren van informele en formele events. Voor dit jaar hoop ik dat wij als S.V. Communis veel nieuwe leden binnen mogen halen en de leden het beste studentenleven kunnen geven tijdens het volgen van je opleiding. Want na serieus aan school te hebben gezeten moeten we allemaal even resetten met gezelligheid en een drankje!

Nandi Smits
Marketing, Communicatie en Algemene Zaken

Daan Weisbeek
Marketing en communicatie

Mijn Naam is Daan Weisbeek, Ik ben 20 jaar en zit op dit moment in mijn tweede jaar International Business. De reden waarom ik het bestuur ben ingegaan is vooral omdat ik wil dat alle studenten AWO het meeste uit hun studietijd kunnen halen doormiddel van een leuke studie vereniging en daarbij ook mijn creativiteit te laten zien in de vorm van marketing. Mijn taak binnen het bestuur houd daarbij ook in dat ik de Social media bijhoud, de communicatie regel en de website up to date houd.  Hopelijk kan ik ervoor zorgen dat jou komende tijd op deze studie alleen maar leuker word. Tot snel!

Teun Maassen
Penningmeester en Secretaris

Mijn naam is Teun Maassen, ik ben tweeëntwintig jaar oud en ik ben woonachtig in Oeffelt: het mooie dorpje aan de maas. Ik zit momenteel in het derde jaar van Commerciële Economie en bij S.V. Communis heb ik de functies van penningmeester en secretaris. Ik ben bij Communis gekomen om het meeste uit mijn studententijd te halen door veel leuke activiteiten te verwezenlijke en connecties te maken. Ook geeft het mij de gelegenheid om me verder door te ontwikkelen. En het geeft natuurlijk weer een extra reden om te borrelen!