Katja van der Veen

Comissielid

Hi! Ik ben katja, 20 jaar oud en momenteel zit ik in het derde jaar van Commerciële Economie. Stil zitten doe ik niet graag, want ik vind het leuk om te ondernemen en erop uit te gaan. Ik heb verschillende projecten lopen op het gebied van marketing en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om de gezelligheid op te zoeken met vrienden. Het liefste natuurlijk in Den Bosch 🙂 Verder verdiep ik mij graag in vreemde talen en ontspan ik het liefst in de sportschool. Fun fact on the contrary… ik kan ook heel makkelijk een dag niks doen en alleen slapen. Ik hoop iedereen snel weer te zien in de stamkroeg of wellicht met ons in de intro commissie!

Sahar Jurat

Comissielid

Ik ben Sahar en ik zit in het tweede jaar van International Business. Mijn hobby’s zijn wandelen, sporten, lezen en leuke dingen doen met mijn vrienden. Naast dat ik zelf graag op het terras zit, werk ik ook met veel plezier in de horeca! Waarom wilde ik graag deelnemen bij de introcommissie? Omdat het mij tof lijkt om de introweek samen te organiseren. Zo kan ik lekker creatief te werk gaan en veel dingen leren. en natuurlijk, de gezelligheid!

Liza de Haan

Comissielid

Mijn naam is Liza en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik 3e jaars IB student. Toen ik hoorde over de introcomissie, dacht ik meteen: dit is iets voor mij! Ik vind het leuk om dingen te organiseren en wil altijd overal bij zijn. Naast school ben ik vooral veel aan het werk en vind je mij vaak op een terras met een wijntje. Natuurlijk zijn we als introcomissie al druk bezig met de voorbereidingen van de introweek 2022.

Sander Bons

Comissielid

Ik ben Sander, 22 jaar en zit momenteel in het tweede jaar van IB. Zelf reis ik graag in mijn vrije tijd en probeer ik ik zoveel mogelijk te zien van de wereld. Daarnaast voetbal ik nog en drink ik graag een biertje met vrienden. Bij de introcomissie hoop ik al mijn ideeën uit te kunnen werken voor de komende jaren waarbij iedereen terug kan kijken naar een geweldige introductie week. Daarnaast lijkt het mij ook leuk om veel te leren en nieuwe ervaringen op te doen.