Introweek

Het heeft dan toch eindelijk mogen gebeuren! De introductiecommissie heeft voor het eerst de introductieweek van Avans International business en Commerciële economie mogen organiseren. Wij mogen met trots zeggen dat dit een week was waar vele met veel plezier naar kunnen terugkijken. 

Nieuwe studenten zijn naar de  IJzerenman gekomen om elkaar echt te leren kennen. Hier hebben zij teambuilding challenges gedaan, gezamenlijk een vlot gebouwd en natuurlijk daarna bevaren! Naast de IJzerenman zijn studenten ook de stad van Den Bosch in gegaan met het spel Crazy 88. Hierbij moesten zij een lijst van 88 gekken & leuke opdrachten uitvoeren, zogenoemde challenges, met als ultiem doel zoveel mogelijk opdrachten van de lijst uit te voeren. Ook mochten studenten zich melden op het sportpart van OSC 45 voor Expeditie Robinson. Hierbij zijn verschillende teams tegen elkaar gaan strijden waarbij teambuilding erg belangrijk was. 

Als kers op de taart is er op dinsdag en donderdag avond een feestavond georganiseerd bij onze vast stamkroeg Lalalaa! Tijdens deze avonden konden nieuwe leden elkaar beter leren kennen met een heerlijk drankje. Natuurlijk was leuke muziek en gezelligheid niet te ontbreken. 

Wij hopen dat jij ook genoten hebt en kijken nu alweer uit naar volgend jaar!