Meg Hazenberg

Commissie Voorzitter

Hiii, mijn naam is Meg Hazenberg, ik ben 20 jaar en ik zit nu in het tweede jaar van de studie international business.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk te vinden op een van de vele leuke Bossche terrasjes of dansend op een festival.

Ik ben altijd klaar voor een feestje en ben daarom bij de activiteitencommissie gegaan.

Samen met een leuk team wil ik mijn best doen om elke keer het leukste feestje te bouwen! Dat kan natuurlijk niet zonder de allerleukste leden 😉

Nathalie Marcellis

Commissielid

Heyyy, ik ben Nathalie, ik zit in mijn laatste jaar van Commerciële Economie en in de woorden van Taylor Swift: “I’m feeling 22”. Ik vind het leukste aan mijn opleiding de marketing kant, maar ik wil me gaan specialiseren in communicatie/design door het me zelf aan te leren en misschien een master te volgen.
Verder ben ik een grote fan van zwemmen, gamen (vooral cozy en indie games) doe ik aan yoga, steden ontdekken en natuurlijk het Bourgondisch leven.
De reden waarom ik bij de activiteiten commissie ben gegaan is omdat ik het altijd leuk vond om met vrienden feesten te regelen. Dus wilde ik hiervan een vaardigheid maken en het naar “the next level” nemen.

Hopelijk tot in de kroeg en stap gerust op me af als je wil praten over je studieloopbaan of gewoon gezellig wil feesten!

Stijn de Vries

Commissielid

Ik ben Stijn, 23 jaar oud en ik zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding Commerciele Economie. Ik houd van sporten, reizen en ondernemen. Zo hockey ik bij KromHouters H1 en ben ik ook regelmatig op de tennisbaan te vinden. Ik vind het leuk om nieuwe plekken te ontdekken en ben dan ook van plan na mijn afstuderen een mooie reis te maken. Ook ben ik actief in de activiteitencommissie. Ik hoop alle leden in de toekomst veel leuke activiteiten te bezorgen.

Esmee van Weert

Commissielid

Heyy! Mijn naam is Esmee van Weert, ik ben 18 jaar en zit nu in mijn 2e jaar van de studie Ondernemerschap & Retail management. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant en werk ik in de horeca!

Ik ben graag bezig. In mijn vrije tijd sta ik het liefste op een feestje met een cavatje in mijn hand. Omdat ik graag bezig ben én van feestjes hou, ben ik bij de activiteitencommissie gegaan. Samen met het team zal ik mijn best doen leuke activiteiten te organiseren!

Laura Giza

Commissielid

Ik ben Laura, 21 jaar oud en ik zit momenteel in mijn 3e jaar van International Business. Ik organiseer graag events en ben ook een deel van de PROMO team van Avans. Ik focus mij graag op de marketing aspecten van business en ben ook van plan om mij daar in te specialiseren als ik eenmaal afstudeer.

Ik hou graag van reizen en ik kan niet wachten tot mijn buitenlandse stage begint. Ik ben nu een tijdje  comissielid van de activiteiten commissie en ik kijk er heel erg naar uit om gedenkwaardige activiteiten te bezorgen aan de leden.

Lucy Goler

Commissielid

Hoi hoi! Ik ben Lucy en ik ben nu in mijn tweede jaar van International Business! Ik ben 19 jaar oud. In mijn vrije tijd vind ik het leuk naar festivals te gaan, te gaan stappen, koken, fotograferen en reizen.

Ik ben lid van de activiteitencommissie omdat ik graag feestjes organiseer en vol leuke ideeën zit- Ik kan niet wachten op de evenementen van dit jaar!