Rowan Brekelmans

Commissie Voorzitter

Goeiedag allemaal,

Mijn naam is Rowan Brekelmans en ik ben dit jaar de voorzitter van de activiteitencommissie! Ik zit in het tweede jaar van mijn studie international business waar ik een leuke tijd beleef en doe graag een borreltje. Mijn hobby’s zijn voetballen, varen en leuke dingen doen met dierbaren. Mocht je een praatje met me willen maken als je me tegen komt, spreek me dan vooral aan. Ik hou van een gezellig babbeltje😁

Rem van der Heijden

Commissielid

Hey mijn naam is Rem van der Heijden. Ik ben 18 jaar oud en zit nu in mijn 2e jaar van International business op Avans. In mijn vrije tijd borrel ik graag met mijn vrienden in een van de vele warme cafe’s in Den Bosch, of ben ik te vinden in de Sportschool of op de honkbal club. Ik ben altijd in voor een leuk feestje en zit daarom ook in de activiteitencommissie van SV communis om veel mooie feesten te kunnen organiseren in de cultuur stad van het zuiden. Hopelijk zien we elkaar is gezellig in de kroeg en je kan altijd op me af stappen als je gezellig wil praten over de studie of over SV communis.

Connor Boetzkes

Commissielid

Hi! Ik ben Connor. Ik heb Commerciële Economie gestudeerd en ben daardoor betrokken geraakt bij S.V. Communis, eerst als lid en nu als Activiteiten Commissie. Ik ben vaak te vinden achter mijn bureau met videogames, muziek of Animé voor me. Als ik niet achter mijn bureau zit ben ik te vinden met vrienden een refill of biertje te pakken, of we zijn weer eens op avontuur gegaan in het buitenland. Ik ben lekker onorthodox en origineel in hoe ik dingen doe. In de woorden van de legendarische Frank Sinatra: “I did it my way!” En hiermee wil ik graag ontzettend leuke activiteiten voor jullie opzetten. Ik hoop je graag terug te zien op onze feesten en wie weet drinken we samen een biertje!

Ferenc Netscher

Commissielid

Mijn naam is ferenc netscher, ik ben 20 jaar oud en studeer international business op avans Den Bosch. Ik ben een vriendelijke, serieuze jongeman en hou graag van sporten, boeken lezen, nieuwe dingen proberen en natuurlijk als student zijnde van goed feesten.